Supa cu perisoare de pui

de ala_oancea in Supe, 19 Oct 2009 | 6747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 gulie
  • 2 cartofi
  • maggi, secretul gustului
  • Perisoare:
  • 250 gr carne tocata din piept de pui
  • 1 albus
  • 1/4 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • frunze patrunjel
  • pesmet
  • sare, piper, boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu perisoare de pui:


Se caleste ceapa intr-un strop de ulei, se adauga apa, apoi legumele curatate si taiate. Se adauga condimentul si se lasa la fiert.
Se amesteca pieptul de pui tocat cu albusul, ceapa si usturoiul date pe razatoare, patrunjelul verde tocat, pesmetul si condimentele. Se formeaza perisoarele si se adauga in supa.
Cand legumele sunt fierte, supa este gata si se adauga patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

rivka 1

19.10.2009, 17:00

arata super!
vad ca a inceput sezonul ciorbelor si eu fac acum ciorba tot o data la 2 zile, peste vara nu fac aproape deloc nu se mananca dar acum ca a venit frigul a inceut si la mine sezonul
foarte buna!

ala_oancea 1

19.10.2009, 19:52

Multumesc Rivka ! Si eu am descoperit acum ca pot sa-mi pun supa la borcan pt serviciu... si fac mai des

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste